Syksyn kausi on kovaa vauhtia menoillaan ja vuodenvaihde lähestyy. Keskustelua on lähiviikkoina aiheuttanut Suomen snookerin olosuhteet ja keskustelu on ollutkin ihan mielenkiintoista. Paljon on keskusteluissa kehuttu uusia Shenderin pöytien pusseja, että nämä olisivat hyvät pelata. Näitä Shenderin pöytiä käytetään mm. amatöörien MM ja EM -kilpailuissa. Mielenkiintoisena uutisena voidaan ottaa se, että SBiL:lla pitäisi olla mahdollisuus saada uudet Shenderin IBSF -hyväksytyt templatet pussien suuaukkojen tekoa varten. Toivotaan, että nämä templatet saadaan Suomeen mahdollisimman pian.

Cabin Street Snooker ry haluaa ottaa osaa tähän ns. peliolosuhteiden parantamiseen seuraavasti: 

Mikäli templatet saadaan Suomeen ajoissa, laitetaan Cabinilla kaikki 5 pöytää uuteen uskoon joulun välipäivinä. Jokaiseen pöytään vaihdetaan uudet vallikumit (Northern Rubber), jotka muotoillaan Shenderin IBSF -templaten mukaan. Samalla tietenkin kaikkiin pöytiin vaihdetaan uudet verat. Samalla myös kunnostetaan kaikkien pöytien pussien railit, ns pro-mallisiin, joissa on mustan päässä enemmän tilaa palloille. Steelblock -pöytiin laitetaan uudet pussinahat jne.

Jotta nämä kaikki onnistuisivat, tarvitaan seuramme jäsenistön apua. Pöytien vallien purkutöihin, uusien nahkojen asentamiseen, pöytien kasaamiseen jne. Tarkempaa ajankohtaa ilmoitellaan lähempänä joulua, mutta varaathan alustavasti kalenteristasi pari hetkeä yhteiseen hyvään :)