On koittanut aika parantaa peliolosuhteita entisestään. Vaihdamme verat kaikkiin pöytiin ja tavoitteena olisi saada uudet verat käyttöön kaikissa pöydissä ennen PARI SM - kilpailuja, jotka järjestetään seuramme tiloissa 25-26.2.

Tilanne:

Pöytä 1 VALMIS

Pöytä 2 VALMIS

Pöytä 3 VALMIS

Pöytä 4 VALMIS

Pöytä 5 VALMIS

 

 

Muutamia muistettavia / huomioitavia asioita:

1. Pese kädet (likaisilla / rasvaisilla käsillä pelaaminen kielletty)


2. Kun harjaat pöytiä, harjaa aina myötäkarvaan. Ennen harjauksen aloittamista olisi hyvä imuroida harja liitupölystä, harjaa myös vallit. (myötäkarvaan = pikkuväripäädystä mustan päätyyn päin) Päätyvallit oikealta vasemmalle.


3. Kun lanaat pöytää, lanaa myötäkarvaan. Lanaa myös valliverat. LANAUSTA EI ENNEN HARJAUSTA.


4. Kun silität pöytää, silitä myötäkarvaan. LIKAISTA PÖYTÄÄ EI SAA SILITTÄÄ!!! Pöytä tulee harjata ja lanata ennen silitystä. Pidä myös huoli, ettei rauta ole liian kuuma kun aloitat silityksen. Likaisella raudalla silittäminen kielletty. Pidä huoli, että raudan pohja on puhdas ennen ja jälkeen silityksen.


5.Harjauksen ja lanauksen jälkeen olisi myös hyvä pyyhkiä liitupöly, tahrat yms. pois pöytien vallien puuosista. Pyyhi nihkeällä rätillä. (EI LÄPI MÄRÄLLÄ).
6. Pallojen pesu. Palloja tulee pestä säännöllisesti salilta löytyvällä pallopesurilla. Pallojen pesuun ei saa käyttää omia coctaileja, vaan ainoastaan salilta löytyvää pallojen pesuun tarkoitettua sinistä pesuainetta. Vahan yms laittaminen pallopesuriin ehdottomasti kielletty!!!


7. Oman kepin kunnosta on pidettävä huolta. Rikkinäisellä / kuluneella nahalla pelaaminen kielletty. Pidä huoli, että myös vieraasi keppi on kunnossa. Kun välineet on kunnossa, tulee vähemmän haavereita ja peliolosuhteet pysyvät pidempään armottoman hyvinä


8. Pallojen asettaminen pöydälle. Pallot tulee asettaa pöydälle varovasti. Palloja ei saa heittää pöydälle. Väripallojen spottaus tulee suorittaa siten, että pallo lasketaan varovasti pöydälle pisteen läheisyyteen ja vieritetään pelkällä etusormella, painamatta palloa varovasti pisteen päälle. PALLOJEN PISTEELLE / PÖYDÄLLE LYÖMINEN / JUNTTAAMINEN EHDOTTOMASTI KIELLETTY!


9. Hoida omat ja vieraasi tiskit, tyhjät juomapullot ja roskat.


10. Vältä pelin aikana tukikätesi liuttamista veralla. Älä tamppaa verkaa kädelläsi poistaaksi liityjälkiä, vaan käytä harjaa. Pidä huolta omasta pelikunnostasi ;)

 

Silitystä