Cabin Street Snooker - Jäsensopimus

 

Yleistä

Cabin Street Snooker ry ylläpitää yksityistä snookersalia, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikentasoisille biljardinharrastajille. Sali on jäsenille auki ympäri vuorokauden, sisään pääsee omalla henkilökohtaisella avainkortilla. Jäsenyydestä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Tilojen käyttö

Salin snookerpöydät ja muut tässä kappaleessa luetellut tilat ovat jäsenten vapaassa käytössä. Jäsenille pyritään tarjoamaan kaappitilaa ainakin omia biljardikeppejä varten. Tilassa on pelisalin lisäksi keittiö, neljä WC:tä, ja oleskelutila. Salin tiloissa tai muissa kiinteistön sisätiloissa ei saa tupakoida.

Salin ADSL-yhteys on vapaasti käytettävissä, tiloissa olevia tietokoneita voi käyttää ja omia koneita saa tuoda verkkoon omalla vastuulla. ADSL-yhteyttä ei saa kuormittaa esim. P2P-tyyppisellä liikenteellä.

Salilla on tarjolla kohtuuhintaisia kahvilatuotteita. Tuotteiden hinnat ja maksutavat löytyvät salin ilmoitustaululta.

Koska salilla ei ole henkilökuntaa, siisteydestä huolehtivat jäsenet. Tiskaa käyttämäsi astiat, muukin siivoaminen aina välillä on suotavaa.

Viimeisenä salilta lahtevän velvollisuuksiin kuuluu tarkistaa, että valot, ilmalämpöpumput ja muut sähkölaitteet on sammutettu ja ovet ja ikkunat ovat kiinni.

Perhejäsenyyden alaikäisen jäsenen käynneistä seuran tiloissa vastaa alaikäisen oma huoltaja (Perhejäsenyyden aikuinen).

Pöytien käyttö

Pöytien harjaus, lanaus ja silitys on jäsenten vastuulla. Ohjeet pöydän hoitoon löytyvät salin ilmoitustaululta. Pöydät harjataan ja lanataan aina oman pelivuoron päätteeksi. Pöydille tai niiden reunoille ei saa laittaa mitään ylimääräistä.

Pöytiä voi varata etukäteen. Jäsenet voivat tarkistaa varaustilanteen ja tehdä varauksia yhdistyksen WWW-sivuilta.

Jäsenmaksut ja muut maksut

Jäsenet maksavat liittymismaksun ja sen jälkeen kuukausittaisen jäsenmaksun. Liittymismaksu on kahden kuukauden jäsenmaksun suuruinen, se käytetään kahden viimeisen kuukauden jäsenmaksuun jäsenen ilmoittaessa lopettamisestaan.

Liittymismaksu maksetaan ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä. Jäsenmaksun voi maksaa kuukausittain, tai 3kk, 6kk, tai 12kk erissä. Maksujen suuruudet ovat (alkaen 1.10.2021):

- Liittymismaksu 110/140 e kaikille jäsenille (ns. 2kk deposit).
- Avainpantti on 20e/avain, jonka saa takaisin avainta palautettaessa.
- Jäsenmaksu 70 e/kk, tai 210e/3kk, tai 350 e/6kk, tai 700 e/12kk.
- Naisille eläkeläisille ja junioreille jäsenmaksu on 55 e/kk, tai 165 e/3kk, tai 275 e/6kk, tai 550 e/12kk.

Perhejäsenyys paketit (alkaen 1.10.2021):

Liittymismaksu + avainpantti + haluamasi paketti

Paketti 1 = 1 aikuinen + 1 alle 18v lapsi = 70 €/kk

Paketti 2 = 1 aikuinen + 2 alle 18v lasta = 90 €/kk

Paketti 3 = 1 aikuinen + 3 alle 18v lasta = 115 €/kk

Paketti 4 = 2 aikuista + 0 alle 18v lasta = 115 €/kk

Paketti 5 = 2 aikuista + 1 alle 18v lapsi = 115 €/kk

Paketti 6 = 2 aikuista + 2 alle 18v lasta = 135 €/kk

Paketti 7 = 2 aikuista + 3 alle 18v lasta = 155 €/kk

Perhejäsenyyspakettiin kuuluu 1kpl kulkukortteja (avainpanttia vastaan). Lisäkortteja mahdollista saada uutta avainpanttia vastaan. Perhejäsenyydellä on 1 tunnus käytettävissä varauskalenteriin.

- Kertamaksu vierailijoille 15€.

 

Yllä mainittujen maksujen suuruus tarkistetaan kalenterivuosittain. Cabin Street Snooker on toiminnaltaan ns. yleishyödyllinen voittoa tuottamaton yhdistys, joten jäsenmaksuja korotetaan vain, jos toiminnan kulut kasvavat.

Avaimet ja kulunvalvonta

Jäsenet saavat liittyessään oman avainkortin (perhejäsenyys 1 kortti), jolla on pääsy yhdistyksen tiloihin ympäri vuorokauden. Avainkortti on henkilökohtainen, sen luovuttaminen ulkopuolisille on ehdottomasti kielletty. Käyttöasteen mittauksen helpottamiseksi jokaisen tulee leimata itsensä aina sisään, vaikka ovi olisikin auki. Yhdistyksen tiloissa on kulunvalvonta ja tallentava videovalvonta.

Vierailijat

Salille saa tuoda vierailevia biljardinharrastajia pelaamaan yhden kerrallaan. Jäsenet ovat vastuussa vierailijasta, jonka nimi pitää kirjata salilta löytyvään vieraskirjaan heti tiloihin saavuttaessa. Vierailijaa ei saa jättää salille yksin, eikä omaa avainkorttia saa luovuttaa ulkopuolisille.

Salin tapahtumat

Salilla voidaan järjestää kilpailuja, jotka ovat myös avoinna ulkopuolisille pelaajille. Tällöin sali on auki jäsenille ja kilpailusta riippuen myös ulkopuolisille katselijoille, mutta pöydät on varattu kilpailukäyttöön. Jäsenten käyttöoikeuksia rajaavia kilpailuja voidaan järjestää enintään kahdesti kuukaudessa.

Salilla voidaan myös järjestää yksityistilaisuuksia, kuten peli-iltoja yrityksille tai muille ulkopuolisille tahoille. Tällöin salin tilat on varattu ko. käyttöön. Jäsenten kulkuoikeuksia rajaavia tapahtumia voidaan järjestää enintään kahdesti kuukaudessa. Tapahtumien ajankohdista ilmoitetaan jäsenkirjeissä, WWW-sivuilla ja salin ilmoitustaululla.

Jäsenyyden lopettaminen

Lopettamisesta pitää ilmoittaa hallitukselle kirjallisesti osoitteeseen Hyttitie 6, 00700 Helsinki, tai sähköpostilla osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Jäsenyys loppuu kahden kuukauden kuluttua viimeisestä jäsenmaksusta, jonka jälkeen avainkortti on palautettava. Jäsenyys loppuu automaattisesti, jos jäsenmaksua ei ole maksettu.

Pitkät poissaolot (työkomennukset tms.) pitää ilmoittaa hallitukselle kirjallisesti. Näissä tapauksissa jäsenyys voi säilyä, vaikka jäsenmaksuja ei maksettaisi. Normaaleja lomia ei lasketa pitkäksi poissaoloksi.