JoukkueSM

Viikonloppuna Cabinilla pelattiin Joukkue SM mitaleista. Kilpailuun osallistui 10 joukkuetta ympäri Suomen maata. Cabin Streetillä oli mukana 4 joukkuetta. Launtain lohkopeleistä 2 parasta joukkuetta/lohko pääsi sunnuntain CUP peleihin. Sunnuntaille tiensä raivasivat CSS1 joukkue (Häkkinen, Haapakoski ja Erkinmikko) ja CSS3 joukkue (Hämäläinen, Savolainen ja Heikkilä). CSS3 joukkue kaatoi pääsystä CUP peliin viime vuoden Suomen Mestarit Jyväskylästä ja jätti heidät nuolemaan näppejään tällä kertaa. Sunnuntaina CUP peleissä vastakkain asettuivat CSS1 vs KK-79 ja CSS3 vs JBS2. CSS1 voitti oman pelinsä tiukimmalla mahdollisella tavalla 10-9 ja jätti Turkulaiset pronssille. CSS3 joukkueelle JBS2 oli tällä kertaa liian vahva ja CSS3 sai SM pronssia! Finaalissa oli vastakkain kaksi luun kovaa joukkuetta CSS1 (Häkkinen, Haapakoski ja Erkinmikko) ja JBS2 (Tiihonen, Mannila ja Rautiainen). CSS1 oli vahvempi voittaen finaalin 10-6 ja otti seurallemme ensimmäiset joukkue SM kultamitalit. Hienoa jätkät!!