Viikonloppuna pelattiin pari snookerin Suomen Mestaruudesta Cabin Street Snookerin tiloissa. Kilpailuun osallistui 14 paria ympäri Suomen. Lauantain alkukierroksilta semeihin pääsivät:

Kai Kuutamo/Janne Hummastenniemi, CSS

Olli-Pekka Virho/Jyri Virtanen, KK-79

Timo Tiusanen/Janne Häkkinen, CSS

Tomi Montell/Ari Toropainen, KBK

Tiusanen/Häkkinen kohtasivat semifinaalissa Montell/Toropaisen ja tämä peli olikin nopeasti 3-0 Tiusanen/Häkkinen parille.

Toinen semifinaali Kai Kuutamo/Janne Hummastenniemi - Olli-Pekka Virho/Jyri Virtanen olikin aikamoinen näytös. Kyseisessä pelissä rikottiin Suomen ennätys 4 erän pituisesta ottelusta. Semifinaali kesti 3h55min. Toisessa erässä nähtiin erittäin harvinainen rerack tilanne jo 40 minuutin safety-pelin jälkeen. Harmittavasti tiukka vääntö päättyi onnekkaaseen Jyrin pinkkipallon pussitukseen. Lopputulos 1-3.

Täten finaalissa kohtasivat Tiusanen/Häkkinen - Olli-Pekka Virho/Jyri Virtanen. Ensimmäinen erä meni tunnustellessa molemmilta pareilta ja framen ratkaisu-pallon pudotessa tilanne 1-0. Toisen erän vei Virho/Virtanen. Kolmannessa erässä nähtiin Häkkiseltä kaksi hienoa suoritusta, ensin 58 break ja siihen perään 53 break, tilanne 2-1. Seuraavat kaksi erää menikin viimevuoden mestareille Virho/Virtaselle ja tilanne oli äärimmäisen tukala Tiusanen/Häkkiselle Virho/Virtasen johtaen 2-3. Tiusanen/Häkkinen onnistui tasoittamaan tilanteen 3-3:een ja edessä oli vielä kontra. Kontrassa Tiusanen/Häkkisen ollessa parikymmentä pistettä perässä, teki Häkkinen hienon 51 pisteen lyöntisarja ja siihen päätteeksi liimasnookerin mustan taakse. Pöydällä ollen enään 18 pistettä ja Virho/Virtanen kolmen snookerin perässä. Virho yritti osua siniseen, mutta ohi meni ja ottelu oli kättelyä vaille valmis.