Janne Häkkinen SM hopeaa

Janne Häkkinen otti omansa ja teki sen hienosti. Semifinaalissa kaatui Turun Johannes "Kastaja" Kauhanen 4-1 lukemin. Janne teki viimeiseen erään reilun 60 pisteen lyöntisarjan. Finaalissa vastassa oli Robin Hull, joka voitti niukasti Kimmo Långin erin 4-3. Onnittelut Jannelle hienosta suorituksesta. Cabin Street Snooker ry:n ensimmäinen henkilökohtainen SM mitali on nähnyt päivän valon! 

 

Lainaus SBiL: "Finaali eteni Robinin komennossa ja kahdessa ensimmäisessä erässä Robinin breakit 46 ja 56 pohjustivat erävoittoja.

Kolmannessa oli Janne pääsemässä peliin mukaan mutta tulos 67‐31 Robinille kertoi omaa kieltään. Neljännessä Robin käynnisti breakin teon ja 97 pisteen jälkeen oli vielä yksi punainen pöydällä joka harmittavasti vierähti mustan taakse. Toinen satanen jäi tulematta mutta Robin voitti taas SM‐kultaa.

‐ Rutiinilla finaali meni ja ihan kiva fiilis siitä jäi, sanoi lyhyesti Suomen mestaruutensa uusinut Robin Hull. samalla kiirehtien ymmärrettävästi parin kuukauden ikäisen vauvansa luokse. Myös Janne Häkkinen tyytyväinen finaalitappiosta huolimatta.

‐ Tavoite tuli saavutettua. Paikka Kultsalla oli tavoitteena ennen SM alkukilpailuja ja hopea on hieno saavutus. Finaalissa oli pari paikkaa, mutta en saanut niitä hyödynnettyä. Tällä treenimäärällä, eli kerran viikossa se ei kyllä ole ihmekään, sanoi Janne finaalin jälkeen. Ainahan häviö harmittaa, mutta kun on Robin vastassa, joka tekee aina kun paikka, niin ei siinä tällainen amatööri voi mitään. Joka tapauksessa semin viimeisestä freimistä jäi todella hyvä mieli. Jannella oli selvä tavoite ensi kaudeksi, tulla taas Kultsalle mutta mihin lajiin, sitä hän ei ollut vielä päättänyt."